Virėjas – 1 etatas (40 darbo val./savaitę, darbo laikas gali būti  nuo 7.00 iki 19 val., per dieną 8 val., sudaromas darbo grafikas).
Virėjas  gamina maistą ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus mokiniams.
Darbas komandinis.
Darbo užmokestis apskaičiuojamas vadovaujantis LR valstybės ir savivaldybių įstaigų darbuotojų darbo apmokėjimo ir komisijų narių atlygio už darbą įstatymo 4 priedu (pareigybės lygis C), darbo užmokestis ,,ant popieriaus“- 800 eurų.
Darbo pradžia: 2021 m. rugpjūčio 25 diena.

Darbo pobūdis

Virėjas atlieka šias funkcijas:
pagal sudarytą valgiaraštį ir patiekalų gamybos technologines korteles gamina maisto patiekalus, laikosi Geros higienos praktikos taisyklių;
atiduoda maistą vaikams/mokiniams pagal nustatytas maitinimo normas, laikantis maisto atidavimo grafiko ir kitų maisto higienos normos reikalavimų (maisto patiekalų temperatūros ir kt.);
planuoja ir organizuotai atlieka reikalingus maisto gamybos darbus;
griežtai laikosi patiekalų ruošimo receptūrų;
užtikrina gaminamo maisto kokybę.
vykdo dietisto nurodymus:
vaikų maitinimo organizavimo klausimais;
sanitarijos ir higienos klausimais;
kitais su maisto ruošimi susijusiais klausimais.

Reikalavimai darbuotojui

  • Virėjo pareigybė yra C lygio pareigybė, kuriai būtinas ne žemesnis kaip vidurinis išsilavinimas ir (ar) įgyta profesinė kvalifikacija;
  • Gebėti savarankiškai planuoti ir gaminti maisto patiekalus, vadovaujantis valgiaraščiu ir technologinėmis kortelėmis, spręsti iškilusias problemas;
  • Gebėti dirbti komandoje, bendradarbiauti.